Inloggen
 

Innovatie: Duurzame energie voor onder het natuurleien dak


Duurzame energie voor op het natuurleien dak, een passende oplossing bij monumenten. Johanna en Simon hebben al aangekondigd dat Lei Import zich hierin verder gaat verdiepen, dit mede naar aanleiding van de door de Provincie Brabant geïnitieerde Versnellingsstudio Erfgoed & Energie. Begin april hebben we daarom Q-Roof uitgenodigd om samen na te denken én naar de praktijk te kijken.

Het bijzondere van het systeem dat Q-Roof ontwikkelt heeft is dat het zich onder de dakbedekking bevindt. Inmiddels zijn er een aantal projecten uitgevoerd, maar een project met een natuurleien dak zit daar (nog) niet bij.
Omdat het leidekken een zeer specifiek ambacht is, waren we benieuwd of de combinatie tussen het Q-Roof systeem en het maken van een natuurleien dak te verenigen is. Past het systeem onder natuurleien? Waar lopen we tegenaan als we dit gaan doen? Waar moeten we rekening mee houden? Is het systeem verwerkbaar voor een leidekker? Hoe arbeidsintensief is het systeem om te verwerken achter de natuurleien? Tal van vragen waar we door middel van het maken van deze demo hebben geprobeerd antwoord op te krijgen.

Zelf zien of we antwoorden op onze vragen hebben gekregen? Of benieuwd hoe het Q-Roof systeem er uitziet onder een natuurleien dak? Check onderstaand filmpje!

Duurzame energie voor onder het natuurleien dak

 


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin