Inloggen
 Bedrijfswoning met robuuste uitstralaing

Een ondernemer heeft een bedrijfswoning in Noord-Brabant van binnen  en buiten volledig vernieuwd. De bedrijfswoning heeft vier vleugels  (in de vorm van een H) en elke vleugel heeft zijn eigen functie en karakter.  Dit wordt weerspiegeld in het materiaalgebruik op het dak.

Lees meer ...


Lei Import organiseert Relatiedag

Het kalenderjaar 2019 loopt op zijn einde en dat was voor Lei Import de aanleiding haar klanten (leidekkers) en relaties bij elkaar te roepen voor een gezellige en informatieve middag. Op 11 december organiseerde het bedrijf een relatiedag in het pand van opleidingsinstituut Civilion Next in ’s-Hertogenbosch. Centraal thema deze middag was ‘duurzaamheid en circulariteit’.

Lees meer ...


GEVEL 2020

Lei Import nodigt u uit voor GEVEL 2020 van 28 t/m 30 januari. Wij verwelkomen u graag op onze stand (01.A062). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens de GEVEL 2020!

Lees meer ...


Mooie leisoorten van de Spaanse producent CUPA

De moderne opdrachtgever en architect wil keuzes kunnen maken. Persoonlijkheid, eigen identiteit en duurzaamheid zijn speerpunten. Daarom breidt Lei Import haar assortiment uit met een aantal mooie leisoorten van de Spaanse producent CUPA.

Lees meer ...


Jonge leidekkers kijken hun ogen uit in Wales

Op 4 en 5 april vertrok een kleine delegatie naar Wales om daar een leisteengroeve te bezoeken. Naast Johanna Gruijthuijsen van leverancier Lei Import, Ferdy Bogaerts van leidekkersbedrijf F. Bogaerts bv en enkele aannemersbedrijven en monumentenbeheerders, bevonden zich ook twee jonge, enthousiaste leidekkers in het gezelschap.

Lees meer ...


Talentvolle leidekkers in het zonnetje gezet

Tijdens de Bouwbeurs organiseerde Lei Import op haar stand een wedstrijd voor jong talent. Op elke beursdag voerden jonge leidekkers naar eigen inzicht een dakvlak van 1 m2 uit met drie verschillende lei soorten. Op de laatste beursdag werd in drie categorieën een prijs uitgereikt: jong talent, meer ervaren talent en een prijs voor het meest creatieve werkstuk.

Lees meer ...


Keramische pannen met inkjettechnologie

Tijdens de BouwBeurs in Utrecht introduceerde Lei Import een assortiment keramische pannen met inkjettechnologie op de Nederlandse markt: de BorjaJET.

Lees meer ...


Vakbeurs MONUMENT

Lei Import nodigt u uit voor MONUMENT van 14 t/m 16 mei. MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Wij verwelkomen u graag op onze stand (B069). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens MONUMENT!

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin