Inloggen
 Leidekken is een fantastisch ambacht

Interview uit het vakblad ‘Dakenraad’ met Johanna Gruijthuijsen, adviseur leisteen restauratie bij Lei Import. 

Lees meer ...


Jong Talent Bouwbeurs 2019

De buitenwereld laten zien, dat er niets mooiers is dan ons gezamenlijke vakmanschap! Vakmanschap gecombineerd met jonge mensen, ambacht, met historie en traditie. Dat is toch iets waar wij trots op zijn…

Lees meer ...


Bouwbeurs 2019

Lei Import nodigt u uit voor de Bouwbeurs 2019 van 4 t/m 8 februari. Wij verwelkomen u graag op onze stand (11.F079). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens de Bouwbeurs 2019!

Lees meer ...


Sluiting groeves

Aantal groeves in China moeten sluiten vanwage een aanpassing in de milieuwet. Ook de Katzenberg groeve gaat sluiten, dit in verband met verslechterende geologische omstandigheden.

Lees meer ...


Hoe kunnen wij de kwaliteit van natuurleien waarborgen?

In de afgelopen decennia is het testen van de kwaliteit van natuurleien aan veel veranderingen onderhevig geweest.  Anno 2018 zijn wij weer behoorlijk teruggeworpen in de tijd. Johanna Gruijthuijsen van Lei Import geeft een historisch overzicht en formuleert een visie over hoe de kwaliteit van natuurleien in de toekomst te borgen.

Lees meer ...


In Alkmaar kan men letterlijk naar de hemel klimmen

Dit jaar bestaat De Grote Kerk, of Sint Laurentiuskerk, in het historsische centrum van Alkmaar, 500 jaar. Dat wordt op een spectaculaire manier gevierd. Naast verschillende andere activiteiten, wordt het publiek in de gelegenheid gesteld naar het dak van de kerk te klimmen.

Lees meer ...


Inzendingen dak van het jaar

Het Dak van het Jaar is in het leven geroepen om de kwaliteit in zowel de platte als de hellende dakenbranche te vieren en te tonen. De prijs wordt uitgereikt in twee categorieën: platte en hellende daken en wordt toegekend aan het dak dat op diverse beoordelingsgebieden in totaal het hoogste scoort. 

Lees meer ...


Visuele leikeuring - Wie wordt de nieuwe Wim?

We zouden er haast een televisie spelshow van kunnen maken, met voor de uiteindelijke winnaar een geweldige nieuwe uitdaging.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin