Inloggen
 Beken kleur

Kleur geeft variatie aan het leven en maakt het mooi, dat geldt ook voor de monumentale daken in Nederland. Elk monument is uniek en verdient het om zijn eigen charme en identiteit te behouden.

Lees meer ...


Restaureren en moderniseren in stijl

Terwijl de moderne architectuur van Rotterdam de aandacht trekt met hoogstandjes als de Markthal en het Centraal Station, gebeurt er op kleine schaal en in de luwte nog veel meer moois. Neem de Walenburgerweg, niet ver van datzelfde Centraal Station. Tien jaar terug werden op nummer 31/33 villa Oud-Walenburg (1903, Ed. Cuypers) en het Klooster van de Orde van de Zusters Dominicanessen van de Heilige Catharina van Sienna prachtig gerestaureerd. Medio vorig jaar werd begonnen met het naastgelegen woonhuis op nummer 29, waardoor er nu een compleet gerestaureerd en gerenoveerd ensemble staat.

Lees meer ...


Opleiding voor leidekkers gaat van start

Na een aantal jaren waarin er geen opleiding leidekker was, werd begin 2019 op initiatief van de leidekkersbranche, besloten de opleiding leidekker weer nieuw leven in te blazen en een nieuwe restauratieopleiding voor leidekkers en loodgieters. De Nederlandse Vereniging van Leidekkers, GAan in de Bouw en het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen zorgen ervoor dat leidekkers weer goed opgeleid kunnen worden.

Lees meer ...


Bedrijfswoning met robuuste uitstralaing

Een ondernemer heeft een bedrijfswoning in Noord-Brabant van binnen  en buiten volledig vernieuwd. De bedrijfswoning heeft vier vleugels  (in de vorm van een H) en elke vleugel heeft zijn eigen functie en karakter.  Dit wordt weerspiegeld in het materiaalgebruik op het dak.

Lees meer ...


Lei Import organiseert Relatiedag

Het kalenderjaar 2019 loopt op zijn einde en dat was voor Lei Import de aanleiding haar klanten (leidekkers) en relaties bij elkaar te roepen voor een gezellige en informatieve middag. Op 11 december organiseerde het bedrijf een relatiedag in het pand van opleidingsinstituut Civilion Next in ’s-Hertogenbosch. Centraal thema deze middag was ‘duurzaamheid en circulariteit’.

Lees meer ...


GEVEL 2020

Lei Import nodigt u uit voor GEVEL 2020 van 28 t/m 30 januari. Wij verwelkomen u graag op onze stand (01.A062). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens de GEVEL 2020!

Lees meer ...


Mooie leisoorten van de Spaanse producent CUPA

De moderne opdrachtgever en architect wil keuzes kunnen maken. Persoonlijkheid, eigen identiteit en duurzaamheid zijn speerpunten. Daarom breidt Lei Import haar assortiment uit met een aantal mooie leisoorten van de Spaanse producent CUPA.

Lees meer ...


Jonge leidekkers kijken hun ogen uit in Wales

Op 4 en 5 april vertrok een kleine delegatie naar Wales om daar een leisteengroeve te bezoeken. Naast Johanna Gruijthuijsen van leverancier Lei Import, Ferdy Bogaerts van leidekkersbedrijf F. Bogaerts bv en enkele aannemersbedrijven en monumentenbeheerders, bevonden zich ook twee jonge, enthousiaste leidekkers in het gezelschap.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin