Inloggen
 

Tejas Borja

Meer dan 100 jaar ervaring en traditie

Steeds vaker zien we architectuur die gebaseerd is op Loft/- en schuur-woningen waarbij gevel en dak uitgevoerd zijn in hetzelfde materiaal. Er wordt gezocht naar eenheid waarbij op grote schaal juist weer de diversiteit met een uniforme verbinding centraal staat. Dit hebben wij gevonden in een nieuw materiaal, namelijk de keramische pan met inkjettechnologie van Tejas Borja.

Vijf generaties hebben hun steun verleend aan de traditie van een gezin met een passie voor iets unieks, eeuwenouds en tijdloos: keramische pannen. Sinds 1899 ontginnen wij onze klei uit de beste steengroeven aan de Middellandse Zee. De eeuwenoude essentie van onze dakpannen is de garantie en ervaring van een uniek merk in de markt.

BorjaJET

Inkjet geprinte afwerking

MonoKLEUR

Één kleur, zonder print

Als enige ter wereld bieden wij een gamma pannen aan met inkjettechnologie.
Dit maakt het mogelijk om keramische daken en gevels te realiseren
met de look van beton, cortenstaal, hout, marmer, natuursteen, enz.                                            

Ontdek ons mooi assortiment keramische pannen in diverse monokleuren.
De keramische Flat en Léon pannen onderscheiden zich
onder meer door hun extreme kwaliteit, gebruiksgemak en uitzonderlijke scherpe prijs.


Productie met oog voor detail
De voortdurende investering in Research & Development, samen met continue innovatie, maakt deel uit van onze filosofie. Tejas Borja is pionier in het gebruik van avant-garde technologie en de automatisering van productieprocessen. De ultramoderne laboratoria op haar eigen terrein voeren geautomatiseerde inspecties uit op het hele productieproces. Dit garandeerd de continue kwaliteit en productie naar internationale standaarden en normen, waarin we ons onderscheiden van vele concurrenten.


Brochure Tejas Borja

BorjaJET

Het gepatenteerd Léon model heeft een uniek oppervlakte structuur. Hierdoor zien de pannen eruit als natuurleien. Hellende daken en gevels kunnen aan de hand van deze pannen zeer snel en efficiënt opgebouwd worden. Een wereldprimeur van formaat, letterlijk en figuurlijk!

 

''Groots op alle vlakken''

 


Tejas Borja FLAT-5XL is met zijn afmeting van 457mm x 510mm de grootste keramische pan ter wereld! De productie in een speciale roloven zorgt voor minimale absorptie van de klei. Dit maakt de productie mogelijk van EXTREEM grote formaten.


Tejas Borja maakt als enige keramische pannenfabrikant ter wereld gebruik van een unieke inkjettechnologie. Digitale printen maakt het mogelijk om unieke, nooit eerder geziene afwerkingen te bekomen. BorjaJET pannen zien eruit als echt hout, marmer, natuursteen, enz. 

Ontdek hier de vele mogelijkheden van de BorjaJET:

 

 

  

Mono KLEUR

De keramische Flat en Léon pannen vormen de kern van ons gamma, verkrijgbaar in een waaier monokleuren. Om aan ieders fantasie te kunnen beantwoorden zijn deze ook in diverse unieke BorjaJET prints beschikbaar.

Flat

Léon

De Flat-10 is dé keramische pan voor wie een strakke, moderne look aan het dak wilt geven. De grote, variabele latafstand draagt bij aan het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat de pannen uiterst snel en zonder slijpen kunnen worden geplaatst.

Het gepatenteerd Léon model heeft een unieke oppervlaktestructuur. Hierdoor zien de pannen eruit als natuurleien. Hellende daken en gevels kunnen a.h.v. deze pannen zeer snel en efficiënt opgebouwd worden. Een wereldprimeur van formaat, letterlijk en figuurlijk!

 


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin