Inloggen
 

Innovatie: Q-roof

Q-Roof is een innovatief zonnecollectorsysteem dat de warmte van de zon benut voor het verwarmen van uw tapwater of cv-systeem. Doordat de collector zowel de stralingswarmte van de zon als de omgevingstemperatuur benut, haalt hij ook op warme, maar minder zonnige dagen een bijzonder hoog rendement.

Werking en toepassing
Via een gesloten circuit wordt het water in de collector verwarmd tot maximaal 50 graden. Door het systeem aan te sluiten op een geschikte boiler, cv-ketel of combiketel (met aansluiting voor zonnecollectoren), hoeft het voorverwarmde water alleen nog maar te worden naverwarmd tot de gewenste temperatuur.

U kunt Q-Roof ook koppelen aan uw vloerverwarmingssysteem en zo gebruiken om in de winter uw woning te verwarmen en – een unicum voor een 'verwarming'-systeem – in de zomer 's nachts te koelen.


Zorgeloze installatie
De Q-Roof collector kan worden toegepast in zowel nieuwbouw als bestaande woningen en kan eenvoudig door de dakdekker worden geïnstalleerd op elk soort hellend dak. Omdat de zonnecollectoren in tegenstelling tot zonnepanelen volledig uit het zicht gemonteerd worden, kan het zelfs vergunningvrij worden toegepast op monumentale panden en in een beschermd stads- of dorpsgezicht.


Energiebesparend en duurzaam
Met één Q-Roof zonnecollector kan een gemiddeld Nederlands gezin flink besparen op zijn energiekosten voor warm water of verwarming. Daarmee is een investering in Q-Roof al binnen enkele jaren terugverdiend. Bij een grotere warmtebehoefte kunnen ook meerdere collectoren van elk 6 m2 worden geplaatst. Hoeveel u precies kunt besparen, is afhankelijk van uw energieverbruik, de aanwezige installatie en de oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon.

Voor meer gegevens of indien u een offerte wenst, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin