Inloggen
 Kwaliteitswaarborging; de geschiedenis

In de afgelopen decennia is het testen van die kwaliteit aan veel veranderingen onderhevig geweest. De Nederlandse richtlijnen werden aangescherpt zodat alleen kwalitatief goede leien op monumenten werden verwerkt.

Lees meer ...


Keurmerk natuurleien Lei Import

Er zijn vele vragen te beantwoorden op het gebied van restauratie, herbestemming en transformatie in relatie met natuurleien. Lei Import is hiervoor uw aangewezen partner.

Lees meer ...


Waarom natuurleien op uw hellend dak?

Vanuit de markt komt steeds vaker de vraag naar voren: Waarom zou ik natuurleien toepassen op mijn hellend dak. Deze vraag is met name actueel omdat de Rijksoverheid vanaf 2024 een verbod voert op asbestdaken, deze daken dienen voor 2024 vervangen te zijn.

Lees meer ...


Leisteen: wat is het en hoe wordt het gewonnen?

Simon van de Kerkhof heeft een bericht geschreven over leisteen: wat is het en hoe wordt het gewonnen? Dit artikel is geplaats op Renovatieprofs. Renovatieprofs is het netwerk voor professionals in renovatie en transformatie. 

Lees meer ...


Lei Import is deelnemer van de Erfgoedfair ‘Wonen in Historie’ 2015 op Mattemburgh

Op zondag 27 september 2015 vindt op landgoed Mattemburgh in Hoogerheide de vierde editie plaats van de erfgoedfair ‘Wonen in Historie’. Op deze dag vindt u naast traditioneel vakmanschap de mooiste producten op het gebied van stoffering, meubelen, verlichting, kunst, antiek, oude bouwmaterialen en tuinornamenten. Advies van erfgoedspecialisten, bijzondere lezingen en unieke thematische rondleidingen maken deze dag compleet. Op de website van de erfgoedfair vindt u het activiteitenprogramma en de deelnemerslijst.

Lees meer ...


Dak van het Jaar 2015

Op donderdag 16 april heeft Lei Import tijdens de Restauratiebeurs de ’10 mooiste natuurleien daken’ verkiezing gehouden. Leidekkers konden hun projecten met natuurleien daken nomineren. In totaal werden er 47 projecten ingestuurd. Het initiatief van Lei Import werd door Roofs, vakblad voor de dakenbranche, gepubliceerd in de juni editie van het vakblad. De winnaar van de verkiezing werd geplaatst op de cover. De overige projecten werden in het artikel opgenomen. Eén van deze overige projecten was Jachthuis Sint Hubertus te Hoenderloo. 

Lees meer ...


Achter de schermen van de renovatie van het voormalig weeshuis aan de Middelweg in Leiden

Aan de Middelweg in Leiden wordt het voormalig weeshuis omgebouwd tot een schitterend, levensloopbestendig appartementengebouw.

In het toekomstige appartementengebouw gaat de ‘kleine ruïne’ wonen, 4 stellen, 8 mensen met de wens voor zowel een eigen appartement alsook voor een aantal gemeenschappelijke ruimtes, zoals keuken en woonkamer.

Lees meer ...


De renovatie van Sporthal de Pijl te Naaldwijk

Sporthal De Pijl in Naaldwijk is gerenoveerd naar ontwerp van HET architectenbureau. Aanleidingen voor renovatie waren de gedateerde look, het intensieve onderhoud en het feit dat de isolatie van de gevels onvoldoende was. Bovendien was er behoefte aan extra bergruimte achterin de sportzaal ten behoeve van de drie sportvelden.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin