Inloggen
 

ADVIES VAN A TOT Z! 

 

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd, robuust. Leisteen verdient aandacht, passie en vakmanschap.

Ruwe stenen transformeren tot de meest prachtige toepassingen. Kwaliteit en schoonheid toevoegen aan een omgeving. Omdat leisteen van nature een geweldige verrijking en verfraaiing van de leefomgeving betekent, omdat het duurzaam is en omdat het oprechte aandacht en vakmanschap verdient.

Daar maken wij ons hard voor, bij iedereen waar we mee samenwerken.

Deze passie voor leisteen willen we dan ook doorgeven aan de gehele sector, in projecten, in samenwerkingen en met elkaar. Zodat iedereen ziet hoe leisteen met aandacht en vakmanschap de leefomgeving tot in de lengte van jaren enorm verrijkt.

Daar waar het nieuwbouw en restauratie betreft. Wij bieden, als importeur van exclusieve natuurleien vanuit de hele wereld, in Nederland leisteen aan dat geschikt is voor alle denkbare toepassingen.

Een enthousiast team van leisteen adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van vloer tot zwembad, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze natuurleien zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

 

DIENSTEN

 

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden. Per project bestaat onze ondersteuning uit bijvoorbeeld:

    • Actuele keuringsrapportages
    • Omschrijving van de natuurleien
    • Officiële garantie rechtstreeks van producent
    • Nederlands kwaliteitskeurmerk van Lei Import
    • Referenties
    • Duidelijkheid over levertijden en planning

Ons streven is, dat wij voor aanvang van de werkzaamheden de volledige partij natuurleien op het opslagterrein, ter controle hebben klaarstaan. Hierdoor kan de leidekker zijn werkzaamheden optimaal inplannen en wordt stagnatie voorkomen.

In het voorbereidend traject hebben wij intensief contact met de groeves over:
    1. Gewenste kwaliteit van het gesteente en de samenstelling.
    2. Extra selectie in de groeve waarbij nauwkeurig aandacht wordt gegeven op regelmatigheid in dikte, structuur, kleurnuancering, haaksheid.

U weet precies waar de natuurleien vandaan komen. Lei Import werkt transparant, gebruikt geen eigen referenties of codes. Lei Import noemt de lei bij de naam die er voor staat, behorende bij de groeve waar het vandaan komt.

Wij zijn doordrongen van het feit dat uitsluitend de beste kwaliteit goed genoeg is. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het product, maar ook voor de gehele organisatie die achter dat product staat.

 

PARTNERS 

 

OPDRACHTGEVERS

 

 

 

  

   

 

 

 

 

 

 


 

Twitter


Actualiteiten

Reviews:

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier
Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Volg ons via
facebook   linkedin   twitter   linkedin   linkedin   linkedin