Inloggen
 

GEVELBEKLEDING LEISTEEN

natuurleien

Leisteen is erg populair als gevelbekleding. Zowel gevels als daken met natuurleien kunnen doorlopen zonder onderbreking. Onze natuurleien zijn uitermate geschikt als gevelbekleding, waarbij meerdere dekkingswijze mogelijk zijn.

Tegenwoordig maakt men gevels met verschillende gekleurde leien. Hierdoor creëert u naast een duurzame gevel ook een levendige uitstraling. Bekijk hier onze natuurleien die geschikt zijn als gevelbekleding.


Natuurleien toegepast als gevelbekleding is ook geschikt voor uw interieur. Op onderstaande afbeelding is te zien hoe natuurleien zijn toegepast als gevelbekleding in een winkel. Naast de gevelbekleding is hier gekozen om de leisteen te gebruiken als schoenpresentatie. Het natuurlijke karakter van de leisteen past naadloos bij de uitstraling van wandelschoenen.

 

wandtegels

Een veel gebruikte toepassing voor gevelbekleding zijn wandtegels. Natuurstenen wandtegels zorgen voor schoonheid, gebruiksgemak en ruime combinatiemogelijkheden. In het algemeen wordt voor deze gevelbekleding dezelfde kleur gebruikt als de vloertegels. Een andere mogelijkheid die ook veel toegepast wordt is om tegels te gebruiken die heel gevarieerd zijn van kleur. De resultaten zijn verbluffend.


 

Mozaïek & strips

Muurbekleding is leuk te combineren met uw vloertegels en wandtegels in bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Maar ook als keukentegel doen mozaïek en strips het goed. Prachtige muurbekleding met verschillende kleuren op de achterwand van uw keuken. Of wat dacht u van een complete mozaïek wand in uw badkamer? Of toch liever een totaal andere uitstraling door strips op uw wand? Laat u verrassen, wij helpen u graag verder.

 

 

Twitter


Actualiteiten

Reviews:

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier
Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Volg ons via
facebook   linkedin   twitter   linkedin   linkedin   linkedin