Inloggen
 

Johanna genomineerd: Dakenvrouw van het Jaar!

 

Wij bij Lei Import weten natuurlijk al heel lang met welke drive Johanna zich inzet voor een wereld met kwalitatieve natuurleien daken en het leidekkersvakmanschap. Dit doet zij onder andere als adviseur, NEN-commissielid en leverancier van natuurleien. Daarvoor erkenning krijgen door genomineerd te worden als Dakenman-/vrouw van het Jaar 2017 vinden wij echt héél bijzonder!

Het Vakblad Roofs zal op 23 maart 2018 tijdens haar feestavond voor de dakenbranche de nieuwe Dakenman-/vrouw van het Jaar bekendmaken. Met deze verkiezing wil men de persoon in het zonnetje zetten, die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van het vak.

De verkiezing wordt dit jaar iets anders georganiseerd dan de voorgaande editie. Kon men vorig jaar via de website kandidaten aandragen en werd de winnaar bepaald via het aantal stemmen, dit jaar werd het nomineren van kandidaten verzorgd door de redactieraden van de vakbladen Roofs en steilDAK. De beide redactieraden treden tevens op als jury en heeft bij deze verkiezing de zware taak om uit tien genomineerden één winnaar te kiezen.

Wij zijn zeer benieuwd naar de uitslag en wensen natuurlijk alle genomineerden heel veel succes toe!


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin