Inloggen
 

Vakdag - Hoe was het?

 

Afgelopen vrijdag waren Johanna, Simon en Ralf vroeg uit de veren om richting Veenendaal te rijden, waar Lei Import als exposant ging deelnemen aan de Vakdag van de Branchevereniging Het Hellende Dak. Het was voor Lei Import de eerste deelname en we wisten van tevoren niet precies wat ons te wachten stond.

De organisatie is zeer gemotiveerd om jonge mensen te stimuleren met de handen te werken. Het is per slot van rekening mooi en gewaardeerd werk. Wij hebben bevlogen professionals ontmoet en laten zien en voelen dat een leitje hakken nog niet zo makkelijk is.

De dag was georganiseerd op een plek waar wij anders niet zo snel komen, de praktijkruimte van de brancheverenigingen AVM, HHD en VNV in Veenendaal. Een locatie die zeer geschikt is als leslocatie (niet te klein, maar toch gezellig) én evenementen zoals afgelopen vrijdag. Een prettige, vriendelijke, enthousiaste organisatie zorgden voor een dag met een laagdrempelige toegang.

We wensen de organisatie veel succes toe en hopen dat er veel jonge mensen als aankomend talent geschoold gaan worden als leidekker, metselaar, stukadoor of anderszins. Bedankt voor de gastvrijheid (wij zijn dol op bittergarnituur) en wellicht tot een volgende keer!

Het filmpje gemist over hoe wij de auto de dag vantevoren hebben ingepakt? Kijk dan hier op onze Facebook pagina:
https://www.facebook.com/LeiImportBV

Het filmpje gemist (of nogmaals kijken) over hoe we onze stand hebben opgebouw op vrijdagmorgen? Kijk dan hier op ons YouTube kanaal:
https://www.youtube.com/watch?v=vI4bOmIH97k


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin